Nederlands kenteken

Afstanden in Zeeland zijn beperkt. Tijdens uw verblijf in Zoutelande een bezoek brengen aan Domburg? Met uw gehuurde elektrische golfkar bezoekt u de oudste badplaats op het eiland Walcheren en de op twee na oudste badplaats in Nederland. Na uw diner in bijvoorbeeld het Badpaviljoen, met uitzicht op de Noordzee, toert u op relaxte wijze terug naar uw verblijfplaats.

Eén ding staat vast. De golfkar met Nederlandse kentekenplaat past perfect bij de status van zowel Domburg als Cadzand–Bad.

Verblijft u aan de voet van de, voor Westkapelle zo kenmerkende zeedijk, in een slaaphuisje op het strand van Dishoek of één van de luxueuze beachhouses van Breezand? Het is een must om met één van onze Low Speed Vehicles Veere te gaan ontdekken

Op Schouwen-Duiveland zijn vele gezellige en karakteristieke stadjes en dorpjes te vinden die de moeite waard zijn om in rond te toeren met een golfkar met Nederlands kenteken.

De steden Brouwershaven en Zierikzee hebben veel monumenten, en de meeste dorpjes bezitten nog authentieke eigenschappen. Bij veel van deze plaatsen kunt u gemakkelijk uw golfkarretje parkeren en elektrisch opladen.

Onze elektrische Invest-Mobile golfkarren die tot de LSV serie behoren, mogen met een officieel kenteken, in heel Europa, op de openbare weg rijden. Deze voertuigen voldoen dus allemaal aan de Europese regels voor het rijden op de openbare weg.