Huur een elektrische golfkar

Huur een elektrische golfkar van Park-Drive Electric in samenwerking met Park-Drive Walcheren uit Middelburg en maak een prachtige tocht langs de duinen en de zee en bezoek het gehele eiland Walcheren. Zeeland is de perfecte bestemming voor een dagje weg met een elektrische golfkar voor op de openbare weg. Deze Park-Drive Walcheren golfcart is geschikt voor 4 personen en deze Invest-Mobile voertuig heeft een autonomie van 40 km.

Al deze golfkarren, ook wel fluisterkarren van Park-Drive Walcheren genoemd, brengen iedere gebruiker een positief gevoel bij.

Wat Zeeland zo bijzonder maakt zijn de specifieke kenmerken van duinen, dijken, polders en kreekruggen met daarachter de wijde blik en restanten van historische verdedigingswerken. Dat specifieke landschap is aangewezen als Nationaal Landschap Zuidwest Nederland. Nu verkend jong en oud, bijna geruisloos, dit landschap met onze elektrische golfkar.

Juist op de smalle toegangswegen naar het strand biedt onze elektrische golfkar door haar afmetingen veel voordelen. Deze elektrische Park-Drive Walcheren mobiel heeft een vermogen van 3,3 kw. Dit komt de bestuurder van een elektrische Invest-Mobile voertuig zeker ten goede .U kunt gerust rijden vanuit Domburg naar Middelburg met deze extra sterke versie met meer kw. Een normale golfkar voor de golf heeft maar over 2,2 kw.

Al deze voertuigen hebben een ingebouwde lader en zijn voorzien van een regen cover. Door deze regen cover maakt het rijden met een golfkar met Nederland kentekennog aangenamer in de winter of op een regenachtige dag.

De golfkar is dus een echte slecht weersvoorziening geworden. Onze Park-Drive maakt je bezoek waar dan ook completer.

Afstanden in Zeeland zijn beperkt. Tijdens uw verblijf in Zoutelande een bezoek brengen aan Domburg? Met uw gehuurde elektrische golfkar bezoekt u de oudste badplaats op het eiland Walcheren en de op twee na oudste badplaats in Nederland. Na uw diner in bijvoorbeeld het Badpaviljoen, met uitzicht op de Noordzee, toert u op relaxte wijze terug naar uw verblijfplaats.

Eén ding staat vast. De golfkar met Nederlandse kentekenplaat past perfect bij de bad status van zowel Domburg als Cadzand–Bad.

Verblijft u aan de voet van de voor Westkapelle zo kenmerkende zeedijk, in een slaaphuisje op het strand van Dishoek of één van de luxueuze beachhouses van Breezand? Het is een must om met één van onze Low Speed Vehicles Veere te gaan ontdekken.

Op Schouwen-Duiveland zijn vele gezellige en karakteristieke stadjes en dorpjes te vinden die de moete waard zijn om rond te toeren met een golfkar met Nederlands kenteken.

De steden Brouwershaven en Zierikzee hebben veel monumenten, en de meeste dorpjes bezitten nog authentieke eigenschappen. Bij veel van deze plaatsen kunt u gemakkelijk uw golfkarretje parkeren en elektrisch opladen.