Event verhuur: huur een golfkar

Wilt u tijdens uw event uw gasten vervoeren? Met onze elektrische voertuigen lossen wij uw mobiliteitsprobleem op. Heeft u een beurs, teambuilding of wilt u eenvoudig uw gasten vervoeren van A naar B? Onze elektrische voertuigen zijn zeer geschikt om uw gasten milieubewust te vervoeren.

Het transport van onze voertuigen gebeurt onder toezicht van eigen mensen en alle voertuigen worden afgeleverd met volle opgeladen batterijen.

De Invest-Mobile golfkarren laten u nooit in de steek waar ook in Europa zij rondrijden. Alle golfkarren worden gemonitord en opgevolgd door een modern team van gedreven specialisten.

Indien u wenst, kunnen wij ook chauffeurs leveren met onze elektrische golfkarren die voorzien zijn van een nummerplaat en verzekering.

Invest-Mobile beschikt over een zeer grote vloot van golfkarren en verschillende typen elektrisch aangedreven voertuigen zoals onder andere Electro trucks zitten in het verhuurprogramma.

In ons assemblagebedrijf in Eede zijn wij niet alleen in staat uw persoonlijk elektrisch voertuig op uw wensen af te stemmen maar realiseren wij dagelijks unieke voertuigen voor verschillende doeleinden.

Invest-Mobile beschikt over een eigen onderhoudsdienst en wij bezorgen al onze voertuigen, ook op buitenlands kenteken en voorzien van de juiste handleiding, in geheel Europa.

Wenst u ook partner te worden van Invest-Mobile neem dan gerust contact met ons op en kom ons een bezoeken .

Voor de juiste wetgeving zie www.golfkarkopen.be